Bitcoin Neden Düşüyor? Pepe Unchained 2 Milyon Doları Aştı Bitcoin Neden Düşüyor? Pepe Unchained 2 Milyon Doları Aştı

1983 Gazimağusa doğumlu Özge Taşker Falyalı, İlk-orta ve lise eğitimini Kıbrıs’ta tamamladıktan sonra Ankara Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Diyetisyenlik Bölümü’nü kazandı.

Başarılı eğitim döneminin ardından Fakülteyi üçüncü olarak bitirerek Diyetisyenlik unvanı alarak mezun olan Özge Taşker, Kıbrıs Lefkoşa’da ‘Özge Taşker Sağlıklı Beslenme ve Diyet Merkezi’ni açtı.

Burada başarılı bir çalışma hayatı sürdüren Özge Taşker, Halil Falyalı ile hayatını birleştirdi. Mutlu evliliğinden 3 çocuk sahibi olan Taşker Falyalı, eşinin vefatının ardından aile şirketleri olan otel ve restaurantların başına geçti. Rahmetli eşi Halil Falyalı adına vakıf kurarak Türkiye ve Kıbrıs’ta birçok yardım faaliyeti yürüten Özge Taşker Falyalı, vakıf adına okul ve taziye evi projelerini gerçekleştirdi.

Aynı zamanda vakıf adına Türkiye’deki deprem bölgesinden önemli yardım çalışmalarına katıldı. Aile şirketlerini de başarılı şekilde yürüten Özge Taşker Falyalı, otel ve restoranların haricinde LesLand Eğlence Merkezi ile Kıbrıs’a büyük bir işletme daha kazandırdı. Yapılan yatırımlarla binlerce kişiye istihdam sağlayan Özge Taşker Falyalı, sağlıklı yaşam ve diyetisyenlik bilgilerini de yönettiği kurumlarda uygulamaya devam ediyor.

Restoran ve otellerin mutfaklarını sürekli kontrol eden ve bu konuda yatırımlara önem gösteren Özge Taşker Falyalı, Kıbrıs’ın yöresel yemeklerinin tanıtımında da büyük çalışmalar düzenliyor.