Samsun’a vali yardımcısı ve kaymakam ataması Samsun’a vali yardımcısı ve kaymakam ataması

Kripto gündeminde ilk sırada yer alan Ethereum Spot ETF ne zaman onaylanacak sorusu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan başvurular sonrası kurum, spot Ethereum ETF ihraççılarına S-1 formaları ile ilgili bir değişiklik talebi gönderdi. SEC, spot Ethereum ETF için 19b-4 formunu Mayıs ayının ortasında onaylamış olmasına rağmen alım satımın başlayabilmesi için S-1 formlarını da onaylaması gerekiyor. Peki, Ethereum Spot ETF ne zaman onaylanır?

Ethereum Spot ETF Ne Zaman Başlayacak?

SEC’in alım satımın başlaması için gerekli olan S-1 form onayını vermek yerine değişiklik talebinde bulunması, Ethereum Spot ETF ne zaman başlayacak sorularını yeniden gündeme getirdi.

Formlarda istenilen değişiklik küçük olsa da bu durumun spot Ethereum ETF onaylarını geciktirebileceği yönünde yorumlar yapıldı. Zira ETF’lerin işlemlere açılmadan önce en az bir dosyalama turunun daha gerekeceği kesinleşmiş oldu.

Tüm gelişmeler yaşanırken SEC spot Ethereum Spot ETF ne zaman onaylar sorusunun net bir yanıtı bulunmuyor. Üstelik spot ETH ETF’lerin kripto coin üzerinde ne tür bir etki yaratacağı ve lider altcoin’e ralli yaptırıp yaptırmayacağı da merak ediliyor.

Kripto topluluğu nefesini tutmuş bir şekilde spot Ethereum ETF onayı için beklerken Ethereum’a alternatif olarak gösterilen bir proje, hızlı ilerleyen ön satış etkinliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Şu ana kadar 2 milyon dolara yakın yatırım toplamayı başaran Pepe Unchained isimli kripto coin, benzersiz staking özellikleri ve topluluk odaklı yaklaşımı ile ilgi görüyor.

Pepe Unchained 2 Milyon Dolara Yaklaştı

PEPU sembolü ile geliştirilen bir Ethereum Katman-2 projesi olan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2 milyon dolara yaklaşıyor. Hızlı ilerleyen ön satış hem amatör yatırımcıların hem de balinaların hedefi haline geliyor.

24 Haziran’da başlar başlamaz 500 bin doları geçen PEPU token ön satışının kripto balinalarının radarına takıldığı söyleniyor. Bu kadar kısa sürede 2 milyon dolara varan yatırım alması ise bu iddiaları güçlendiriyor.

Daha hızlı ve güçlü bir PEPE coin hayaliyle geliştirilen proje, Ethereum Spot ETF ne zaman sorusunun yanıtını beklemekten sıkılan yatırımcılardan ilgi görüyor. Ethereum ağıonın güvenliği ve şeffaflığını kullanırken onun 100 katı daha hızlı, verimli ve etkin bir deneyim sunan Katman-2 ekosisteminde geliştirilen PEPU coin, bu sayede daha fazla kazanç sağlamayı umuyor.

PEPU coinde işlemler daha hızlı ve daha ucuz olarak gerçekleşiyor. Ethereum’a fark yaratan özellikleri ile PEPU, popüler meme coin PEPE’yi Katman 1’in hantallığı ve yavaşlığından kurtarmayı amaçlıyor.

PEPE klonu olmamakla birlikte PEPE’nin daha verimli bir versiyonu olarak karşımıza çıkan PEPU coin, Katman-2 teknolojisini kullanarak staking ödüllerini ikiye katlama imkanı sunuyor.

Katılımcılar, operasyonel işlem ücretlerindeki azalma ve verimlilik artışı sayesinde daha fazla staking ödülü elde edebiliyor. Bu ödüller, Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcı sayısının neden hızla arttığının yanıtı oluyor.

Kendi Zincirine Sahip Pepe Unchained Ön Satışı Hızlı İlerliyor

En popüler meme coin projelerinden biri olan ve meme coin çılgınlığının maskotu haline gellen PEPE’ye zincirlerini kırdıran PEPU tokenin toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu tokenlerin yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara tahsis ediliyor.

PEPU tokenlerin yüzde 30’luk bölümü, benzersiz ödüller sunan staking özelliğine gidiyor. Tokenlerin yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje finansmanına ve yüzde 10’u ise zincir envanterine ayrılıyor.

Staking ödüllerini ikiye katlamak, daha hızlı ve ödüllendirici bir kripto deneyimi sunmak isteyen Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli ön satışa katılabiliyor. Aşamalı fiyat artışı politikası ile hayata geçirilen ön satış etkinliğinde toplamda 50 kademe bulunuyor.

Kripto meraklıları ne kadar erken aşamada PEPU token satın alırsa borsa listelemeleri anında o kadar fazla potansiyel kazanç elde edebiliyor. İlk aşamada 0,008 dolar olan PEPU coin fiyatı, son aşamaya geldiğimizde 0,0097284 dolara yükseliyor. Mevcut aşamada PEPU coine yatırım yapmak isteyen yatırımcılar, henüz başlarda olan ön satış etkinliğinde token başına 0,0081613 dolar ödüyor.

Her aşama için 32 milyon adet tokenin tahsis edildiği ön satış ile indirimli fiyatlardan yararlanma şansı bulan yatırımcılar, staking mekanizması ile pasif gelir de elde etmeye başlayabiliyor.

Şu ana kadar stake edilen token miktarının 123 milyonu geçmiş olması, pek çok yatırımcının mevcut durumda yüzde 1300 olan APY’den faydalanmak istediğini gösteriyor.

Bu yazımızda  Ethereum Spot ETF ne zaman sorusunu yanıtlamaya ve lider altcoin Ethereum’a rakip gösterilen Pepe Unchained projesinin özelliklerini aktarmaya çalıştık. PEPE’ye seviye atlatma hedefiyle geliştirilen Pepe Unchained projesinin ve Ethereum spot ETF başvurularının akıbeti önümüzdeki haftalarda gündem olmaya devam edecek gibi görünüyor.