İYİ Parti’nin önemli isimlerinden biri olan ve partinin kurucular kurulu üyesi olan Koray Aydın, partisinden istifa etti. İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın istifa kararı siyaset gündeminde geniş yankı buldu. Eski genel başkan Meral Akşener’e sert eleştirilerle yüklenen Aydın, ‘İYİ Parti’deki bütün bu erime ve gerileme süreci bizzat Sayın Akşener’in sevk ve idaresinde gerçekleşti’ dedi.

KORAY AYDIN’DAN İSTİFA KARARI

Türkiye 'de boykot kararı alan belediyeler hangileri ? Türkiye 'de boykot kararı alan belediyeler hangileri ?

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, istifa kararıyla siyaset gündeminde geniş yer buldu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan ve istifa kararını duyuran Aydın, artık bağımsız bir vekil olarak yoluna devam edeceğini belirtti. Aydın’ın istifası kadar istifasını duyurduğu açıklamasında kullandığı ifadeler de dikkat çekti. İYİ Parti’nin önemli ismi, ‘İYİ Parti’de varlığımıza, görüş, fikir ve önerilerimize artık pek fazla ihtiyaç duyulmadığına üzülerek kanaat getirmiş bulunuyorum’ dedi.

Koray Aydin Aksenere Zehir Zemberek Sozlerle Yuklendi Iyi Partide Yaprak Dokumu-1MERAL AKŞENER’E SERT SÖZLER

İYİ Parti’de istifa depremi sürerken son olarak Koray Aydın’ın istifası da büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya hesabından yayınladığı istifa metninde İYİ Parti’nin eski genel başkanı Meral Akşener’i de eleştiren Aydın, ‘İYİ Parti’deki bütün bu erime ve gerileme süreci bizzat Sayın Akşener’in sevk ve idaresinde gerçekleşti’ dedi. Yapılan uyarıların önemsenmediğini de belirten Koray Aydın, ‘Sayın Meral Akşener’e yaptığımız uyarılar ise kulak ardı edildi. Yerel Seçimlerdeki hatalı karar ve yanlış söylemlere itiraz eden il ve ilçe teşkilatlarımız ötekileştirildi.’ dedi. Ayrıca Koray Aydın, Meral Akşener’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesini de sert bir dille eleştirdi.