Yılmaz Erdoğan, Bodrum'da oyuncu Cemre Ebüzziya ile objektiflere yansıdı. İnci Taneleri dizisiyle ekrana dönüş yaptıktan sonra özel hayatı ile sık sık gündemde yerini alan Yılmaz Erdoğan dizisiz sezon finali yapınca soluğu tatilde aldı. Cansu Taşkın ile birliktelik yaşadıktan sonra özel görüntüleri sosyal medyada sızan Erdoğan arkadaşlarıyla Bodrum'a gitmeyi tercih etti.

Yilmaz Erdogan Ve Cemre Ebuzziya Beraber Goruntulendi-1
DENİZİN TADINI ÇIKARDILAR
Denizin keyfini çıkaran Erdoğan’a oyuncu Cemre Ebüzziya eşlik ettiği görüldü. İkilinin görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı. Yılmaz Erdoğan ve Cemre Ebüzziya'nın arkadaş olduğu bilinmekte. Aramızda Kalmasın'ın bir haberine göre; ikili tüm gün denizin ve güneşin tadını çıkardı. Geçtiğimiz günlerde Kenan Doğulu'nun partisine katılım sağlayan isimler arasında Yılmaz Erdoğan da bulunuyordu. Doğulu, Yılmaz Erdoğan'a "Yılmaz hocam çok sevişmenin zararı var mı? Sen bilirsin" diye sorunca gündem olmayı başarmıştı.

Nur Viral'in programında gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı Nur Viral'in programında gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı

Yilmaz Erdogan Ve Cemre Ebuzziya Beraber Goruntulendi-2

CEMRE EBÜZZİYA KİMDİR?
Cemre Ebüzziya, 1989 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştı. Birçok ünlü sanatçı, gazeteci ve iş adamlarının bulunduğu Ebüzziya ailesine mensup bir isimdir. 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ebüzziya ailesi'nin ismi Bakırköy'de bir cadde ve Basınköy'de bir sokağa verildi. Kökleri Mevlana Celaleddin ile 12. yüzyılda Horasan'a göç eden Horasanlı At Çeken Hacı Hasanoğulları'na uzanmakta.