Ne yapsanız da baş ağrısından kurtulamıyorsanız bu basit ev yöntemini denemeniz ağrınızı hafifletme konusunda size  önemli ölçüde yardım olacaktır. 

SABAHLARI PARMAĞINIZDA BUNU HİSSEDİYORSANIZ DİKKAT ! SABAHLARI PARMAĞINIZDA BUNU HİSSEDİYORSANIZ DİKKAT !

Migren Agrilarini Hafifleten Yontem-1Migren ve baş ağrıları için basit bir yöntem bulunuyor. Bunun için iki tane havluya ihtiyacınız. Havlulardan birini sıcak suyla ıslatın ve kasları rahatlatıp, kan akışını desteklemesi için ensenize yerleştirin. Diğer havluyu ise soğuk suyla ıslatıp alnınıza koyun k, buradaki damarları biraz daraltmaya yardımcı olsun. Bu yöntemi 5-7 dakika kadar uygulamakla beraber faydasını önemli ölçüde göreceksiniz.

Migren Agrilarini Hafifleten Yontem-2Şiddetli baş ağrıları ve migren bazen can sıkıcı olabilmektedir. Bir türlü geçmek bilmeyen baş ağrınız varsa evde uygulayabileceğiniz bu basit yöntemi denemenizde fayda var. Ne yapsanız da baş ağrısından kurtulamıyorsanız bu basit ev yöntemini denemeniz ağrınızı hafifletme konusunda size  önemli ölçüde yardım olacaktır. Migren ve baş ağrıları için basit bir yöntem bulunuyor. Bunun için iki tane havluya ihtiyacınız. Havlulardan birini sıcak suyla ıslatın ve kasları rahatlatıp, kan akışını desteklemesi için ensenize yerleştirin. Diğer havluyu ise soğuk suyla ıslatıp alnınıza koyun k, buradaki damarları biraz daraltmaya yardımcı olsun. Bu yöntemi 5-7 dakika kadar uygulamakla beraber faydasını önemli ölçüde göreceksiniz.