Klima Çarpması Nedir, Belirtileri Neler, Ne İyi Gelir? Klima Çarpması Nedir, Belirtileri Neler, Ne İyi Gelir?

Özellikle koronavirüs salgını dönemindeki çalışmaları ve mücadelesiyle hafızalara kazınan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın görevinden istifa ettiğine dair iddialar kamuoyunda merak uyandırmıştı. Bakan Koca’nın istifa ettiği gündemi tartışılırken gözler Resmi Gazete’ye çevrilmiş ancak Resmi Gazete’nin yeni sayısında Cumhurbaşkanı tarafından yapılan atamalar hakkında karar olmadığı belirtildi ve iddiaların asılsız olduğu aktarıldı. Gözlerin çevrildiği Bakan Koca’dan açıklama geldi.

İSTİFA İDDİASI GÜNDEMİ SALLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan affını istediği iddiası gündemi salladı. Sağlık Bakanlığı görevinden istifa edeceği iddia edilen Bakan Koca, gündem olan bu konuyla ilgili Halk TV’den İsmail Saymaz’a açıklama yaptı. Bakan Koca’nın yaptığı açıklamada istifa iddialarını yalanlamadığı görüldü.

Saglik Bakani Fahrettin Koca Istifa Etti Denmisti Ilk Agizdan Aciklama Geldi-1‘ÖNEMLİ OLAN MİLLETE VE DEVLETE HİZMET ETMEK’

Gazeteci İsmail Saymaz’ın kendisine yönelttiği ‘ Affınızı istemişssiniz doğru mu?’ sorusuna yanıt veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ‘Hayatın her hali olabilir biliyorsunuz. Önemli olan millete ve devlete hizmet etmek, her pozisyonda’ dedi. Bakan Koca’nın bu yanıtı istifa iddialarının doğruluğunu güçlendirirken akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından MKYK toplantısında yaptığı sert eleştiri geldi. Bu toplantıda Sağlık Bakanı Koca’ya doğru dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Randevularla alakalı şikayetler var. Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız’ demişti.