BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÜCRETSİZ YAZ KURSLARI 24 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla Ordu’ya kazandırılan Bilgi Evleri eğitimlerine devam ediyor. Bilgi Evleri, öğrencilerin bilgi ve beceri kazanmalarına yönelik verdiği eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem veriyor. Yıl boyunca eğitimler yürüten Bilgi Evleri şimdi ise öğrencilerin güzel bir yaz geçirmesi için yaz etkinliklerine başlıyor.

HEM ÖĞRENECEKLER HEM EĞLENECEKLER

Öğrencilerin bolca eğlenmeleri için Bilgi Evleri tarafından hazırlanan etkinliklerde, güzel ve etkili vakit geçirmelerini sağlamaya ve bunu yaparken de kendilerini yeni yolculuklara hazırlamaya öncülük edilecek. Bilgi Evlerinin Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde yer alan güvenli ortamlarında; öğrencilerin pratik deneyim kazanmaları, becerilerini geliştirmeleri, farklı insan gruplarıyla nasıl etkileşim kurmaları gerektikleri ve uzun bir maratonun ardından ders yoğunluğuna ara vererek kendi özgüvenlerini geliştirici kulüp faaliyetleri yürütülecek.

Limon Fiyatlarında Rekor Kırıldı: Tüketici Şokta! Limon Fiyatlarında Rekor Kırıldı: Tüketici Şokta!

KURSLARDA YOK YOK

Kur'an-ı Kerim, Masa Tenisi, Taş Ahşap Boyama, Book Club, Quiling, Takı Tasarımı, Kalıpta Alçı Boyama, Serbest Oyun Etkinliği, Görsel Hafıza, Serbest Oyun Etkinliği, Board Games, Drama, Okuma Saati, İşaret Dili ve Diksiyon gibi birçok kursta çocuklara eğitimler verilecek. Bilgi Evleri sosyal sorumluluk projeleriyle de örnek olmaya devam edecek.

KURSLAR 24 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

5-6-7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılabileceği etkinlikler 24 Haziran’da başlayacak. Başvurular bizzat Bilgi Evlerine yapılacak. Başvuru adres ve iletişim bilgileri şu şekilde:

Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi

Adres: Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:74

Telefon: 0452 222 00 92

Fatsa Mehmet Akif Bilgi Evi

Adres: Mustafa Kemal Paşa Mah. Plevne Caddesi No:23

Telefon: 0452 400 22 00

Ünye Yunus Emre Bilgi Evi

Adres: Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Cad. 1 Sok No:12

Telefon: 0452 333 66 60