Bir dönemi kasıp kavuran meme coin çılgınlığı yavaş yavaş ivmesini kaybediyor. Belirsizliğin hakim olduğu kripto piyasasının yatırımcıları, temkinli hareket etmeyi tercih ediyor.

CoinGecko verilerine göre en popüler üçüncü meme coin olan PEPE, güncel analizlerde kırmızı bir grafik ile karşımıza çıkıyor. Son 1 yılda yüzde 650’den fazla artış yaşayan meme coin, son 30 günlük zaman diliminde yüzde 20’nin üzerinde düşüş gösteriyor.

Yatırımcılar PEPE coin 1 dolar olur mu sorusu için evet yanıtı almaya heveslense de mevcut tablo bu ihtimalin biraz uzak olduğunu gösteriyor. Kripto dünyasında işlerin bir anda değişebileceği bilinse de bu yazı yazıldığı saat itibarıyla PEPE, bol sıfırlı fiyatıyla 0,0000123 dolardan işlem görüyor.

Fiyat tahmini platformu Changelly’deki PEPE coin beklentileri de pek parlak görünmüyor. Platformdaki yıllara yayılan beklenti tablosuna göre PEPE’nin 2050 yılında bile 1 dolar olma ihtimaline rastlanmıyor.

Popülerlik ve spekülatif yatırımlar ile bir anda artış yakalayan PEPE, meme coin piyasasının olgunlaşması ile etkisi gibi ani yükselişler göstermiyor. Artan rekabet, PEPE alternatifi projelerin öne çıkmasına ve PEPE’nin ışığını çalmasına yol açıyor.

PEPE alternatifi olarak gösterilen pek çok proje, yeni özellikler ve değişiklikler ile yatırımcıların radarına takılıyor. PEPE’yi gölgede bırakmaya başlayan projeler arasında son zamanlarda en çok dikkat çeken isimlerin başında PEPE’yi kendi zincirine kavuşturmak için geliştirilen Pepe Unchained geliyor.

PEPE Alternatifi Pepe Unchained Token 2 Milyon Dolara Dayandı

24 Haziran’da başlayan ön satış etkinliği ile Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan projede toplanan fonlar 2 milyon dolara dayanıyor. Ethereum blok zincirinin güvenliğini ve şeffaflığını kullanırken ondan 100 kat daha hızlı olan Katman-2 ağında geliştirilen Pepe Unchained (PEPU), PEPE’ye rakip olarak gösteriliyor.

Daha hızlı, daha verimli ve daha kazançlı bir deneyim sunan PEPU coin, topluluk odaklı bir yaklaşım ile geliştiriliyor. Staking ödüllerinin iki katına çıkarılması gibi benzersiz özellikler, Katman-1 hantallığıyla boğuşan PEPE’ye karşı PEPU tokenin elini güçlendiriyor.

Proje ekibi Pepe Unchained ile adından da anlaşılacağı üzere PEPE coin’in zincirlerini kırmasını istiyor. PEPE’yi kendi zincirine kavuşturarak daha fazla topluluk faydası sunmayı planlayan proje ekibi, Katman-1 projeleri geride bırakıyor.

Borsa listelemeleri öncesinde erken dönem yatırımcılar için düzenlenen ön satış etkinliği, bu sebeplerle yoğun ilgi görüyor. Kısa sürede milyon doları aşarak 2 milyon dolara doğru ilerleyen Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, erken aşamada projeye dahil olmaya çalışıyor.

Samsun’a vali yardımcısı ve kaymakam ataması Samsun’a vali yardımcısı ve kaymakam ataması

Pepe Unchained 70 Milyon Dolar Piyasa Değeri Hedefliyor

PEPU tokenin toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan erken dönem yatırımcılara ayrılıyor.

PEPU tokenlerin yüzde 30’u, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking mekanizmasına gidiyor. Tokenlerin yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje fonlamaya ve yüzde 10’u ise zincir envanterine tahsis ediliyor.

Pepe Unchained ön satışı ile proje ekibi 14 milyon 138 bin 608 dolar fon toplamayı amaçlıyor. Detaylı yol haritası, etkin pazarlama teknikleri ve benzersiz staking mekanizması ile PEPU tokenin borsa listeleme anında 70 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri yaratması hedefleniyor.

Ön satışta satışa sunulan 1 milyon 600 bin PEPU token, aşamalı bir fiyat artışı politikası ile yatırımcılarla buluşuyor.

Fiyatlar Artmadan Pepe Unchained Token Nasıl Satın Alınır?

Pepe Unchained ön satışı 50 aşamalı bir etkinlik olarak düzenleniyor. İlk aşamada PEPU  token başına 0,008 dolar olan fiyat, sonuncu aşamaya geçildiğinde 0,0097284 dolara yükseliyor. Ön satışın her bir aşaması için 32 milyon adet PEPU token ayrılıyor.

Erken aşamalarda Pepe Unchained token satın almak, borsa listelemeleri öncesindeki potansiyel kazanç oranını artırıyor. Her aşamada token fiyatı arttığından, ilk aşamalarda daha düşük fiyatlardan daha fazla token satın almak mümkün oluyor.

Projeyle ilgilenen yatırımcılar, MetaMask cüzdan kullanarak ön satış etkinliğine katılabiliyor. PEPU token satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile ödeme yapabiliyor. Mevcut aşamada PEPU tokenler, token başına 0,0080964 dolardan fiyatlanıyor.

PEPU token satın alan yatırımcılar dilerse yüksek APY ve blok ödülleri sunan staking mekanizmasından yararlanabiliyor. Pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliği sayesinde kilitlenen token sayısı şimdiden 84 milyonu aşıyor. Katılımcılar, staking mekanizması ile ETH bloğu başına 608,82 PEPU token elde edebiliyor.

Projenin staking mekanizmasının APY’si katılımcı sayısı arttıkça azalacak olsa da yüzde 1890 gibi oldukça yüksek bir oranda konumlanıyor. Yüksekten başlayan APY, zamanla azalmasına rağmen oldukça kazançlı bir staking sunuyor.

Proje ekibi topluluğu desteklemek amacıyla staking ödüllerinin 2 yıla yayılacak şekilde dağıtılmasını planlıyor. Pepe Unchained, PEPE’yi bir adım öteye taşımak isteyen yatırımcıları bekliyor.