Emeklilere ek ödeme fırsatları Devam Ediyor. 1 Temmuz itibariyle emekliye verilen ek para ödemelerine güncelleme yapıldı. Milyonlarca emeklinin faydalandığı ödemeler, 3 4 5 Temmuz tarihlerinde hesaplara yatacak. Yeni ek para miktarı ise 18.000 TL'ye kadar yükseldi. Peki kimler ek ödeme alabilecek? SSK bağ-kur memur emeklisi ek para ödemesi ile ilgili yeni detaylar haberimizde…

Temmuz ayında emekliler için ek para fırsatları sürüyor. SSK bağ-kur memur emeklisi için bankaların verdiği promosyonlar güncellendi. Milyonlarca emeklinin yararlandığı promosyon ödemelerine artış yapan 3 banka belli oldu. Emekliler bu bankalara müracaat etmeleri halinde ek para fırsatlarından yararlanabilecek. Peki hangi Emekli ne kadar ikramiye alacak? En yüksek promosyon veren bankalar hangileri?

EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ

Temmuz ayında bankalar tarafından emeklilere sunulan promosyon miktarları güncellendi. 3 Temmuz'da emekli maaşlarına yapılacak zam öncesi bankalardan da hızlı bir karar geldi. Artık bankalar emekli müşterilerine 18.000 TL'ye Varan promosyon desteği sağlıyor. Ayrıca emeklilere yönelik birçok ek avantaj da bankalar tarafından sunuluyor.

Ek Zam Bekleyen Emekliye ŞOK! Emekli Maaşları Düşecek Ek Zam Bekleyen Emekliye ŞOK! Emekli Maaşları Düşecek

EMEKLİYE EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

Temmuz ayında emekli maaşı alanlar için bankaların sunduğu cazip ve yüksek promosyonlar dikkat çekiyor. Emekli maaşı alanlara en yüksek promosyon veren 3 banka ise şöyle:

ING Bank: Emekli maaş aralığına göre ek koşul olmadan 12.000 TL ile 15.000 TL arasında promosyon ve ek olarak otomatik ödeme talimatına 3000 TL Ek promosyon. ING Bank'ın toplam promosyonu 18.000 TL'ye kadar çıkıyor.

Yapı Kredi: 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler için Yapı Kredi Bankası da ek koşulsuz 12.000 TL ile 15.000 TL arasında promosyon fırsatı sunuyor. Banka tarafından otomatik ödeme talimatı ve kredi kartı gibi Şartları yerine getiren emeklilere 3.000 TL Ek promosyon ödeniyor. Böylece toplam promosyon 18 bin TL oluyor.

Akbank: Emeklilere Akbank tarafından sağlanan yeni promosyon miktarı 15.000 TL oldu. Ayrıca Akbank'ın kredi kartı ürünlerini kullanan emekliler 2500 TL de chip para hediyesi alabiliyor. Böylece Akbank'ın toplam promosyonu 17.500 TL oluyor.