Emeklileri Sevindirecek EK ÖDEME! SGK Destekli 33 bin 840 TL Hesaplara Yatıyor Emeklileri Sevindirecek EK ÖDEME! SGK Destekli 33 bin 840 TL Hesaplara Yatıyor

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için maaş promosyonları adeta bir ek gelir haline dönüştü. Bankalar promosyon fırsatlarını her geçen gün güncellemeye devam ederken yaklaşan emekli zammı öncesi yeni adımlarda geliyor. Akbank, zaten rekor promosyon ücreti öderken yeni bir karar daha aldı. Emekli maaş promosyonu kampanyalarını güncelleyen banka, maaşını taşıyan emeklilere son derece avantajlı ödemeler yapacağını bildirdi.

AKBANK'IN YENİ EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ

Akbank, Emekli maaşını taşıyan ve 3 yıllığına kendisinden almayı taahhüt edene emeklilere ek koşulsuz maaş aralığına göre 12.000 TL ile 15.000 TL arasında promosyon desteği sunuyor. Buna ek olarak Akbank'a gelen ve bir yıl boyunca düzenli olarak tek seferde aylık 25.000 TL ile 50.000 TL arasında para giriş yapmayı taahhüt eden müşterilerine 2500 TL chip para hediyesi veriyor. Ayrıca emekliler Akbank'ın kredi kartı ürünlerini kullanmaları durumunda da yine 2500 TL chip para hediyesi kazanıyor.

25.000 TL DE FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ

Hem müşteri portföyünü genişletmek hem de emeklilere destek olmak amacıyla birçok kampanya yapan Akbank, yeni müşterilerine özel 25.000 TL'lik faizsiz kredi desteği de veriyor. Emeklilerde Akbank'ın bu kampanyasına dahil olarak faizsiz kredi alabiliyor. 6 ay vadeli olarak verilen 25.000 TL faizsiz kredi anında hesaplara yatıyor. Böylelikle Akbanklı olan emekliler hem promosyon hem de faizsiz kredi desteği ile nakit ihtiyacını kolay ve pratik karşılıyor.

ŞUBEYE GİTMEDEN AKBANK'LI OLUN

Emekli müşterilerine yönelik son derece cazip fırsatlar sunan Akbank şubeye gitmeden Akbanklı olma fırsatı da sağlıyor. Emekliler, Akbank mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayarak Dijital asistanın da desteğiyle kısa sürede Akbank müşterisi olma fırsatına sahip oluyor. Ayrıca dijital ortamda müşteri olmak istemeyenler T.C kimlik kartı ile birlikte en yakın Akbank şubesine de müracaat edebiliyor.