Yapı Kredi Bankası müşterileri için Temmuz ayının ilk kampanyasını başlattı. Müşterilerine özel nakit iade fırsatları sunan banka, başvuru şartlarını yerine getiren ve yarın Mesai bitimine kadar başvuru işlemlerini tamamlayan müşterileri için 7500 TL nakit iade fırsatı sunuyor. Peki Yapı Kredi'den nakit iade almak için şartlar neler? Yapı Kredi Bankası nakit iade kampanyası detayları haberimizde…

Türkiye'nin en köklü özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, müşterisi olanlara ekstra ödemeler yapmaya devam ediyor. Bankanın resmi web sitesinden yapılan açıklamada 7500 TL'lik nakit iade fırsatı duyuruldu. Yapı Kredi Bankası'nın kredi kartını kullananlar, yaptıkları alışverişlerde nakit iade almaya hak kazanacak.

AKARYAKIT ALIŞVERİŞİNE 7.500 TL İADE PARA

Yapı Kredi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Yapı Kredi müşterisi olup akaryakıt alışverişi yapanlara 7500 TL'lik nakit iade fırsatı sunulacağı bildirildi. Yapı Kredi World Kart kullanıcıları için geçerli olan Cömert kampanyada 35.000 ile 49.999 TL arası kart harcamalarına 2500 TL, 50.000 TL ile 99.999 TL arası kart harcamalarına 5.000 lira ve 100.000 TL üstü harcamalara 7.500 TL Worldpuan kazanamıyor.

ŞOK’ta Büyük İndirim! Klima Fiyatları Yeni ŞOK Aktüel Temmuz Kataloğu ile Dip Fiyata Düştü ŞOK’ta Büyük İndirim! Klima Fiyatları Yeni ŞOK Aktüel Temmuz Kataloğu ile Dip Fiyata Düştü

YAPI KREDİ NAKİT İADE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası'ndan nakit iade almak için başvurular World Mobile uygulaması üzerinden yapılıyor. Cep telefonuna bu uygulamayı yükleyen Yapı Kredi müşterileri, kampanyalar bölümüne gelerek hemen katıl butonuna tıklayıp kampanyaya dahil olabiliyor.

Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre kampanya sadece bireysel kredi kartı ve banka kartı kullanıcıları için geçerli. Ayrıca kampanyaya her Müşteri sadece tek sefere mahsus olarak dahil olabiliyor.

Türkiye'de anlaşmalar akaryakıt istasyonlarından yapılacak alışverişlerde geçerli olan kampanyanın detaylarına Yapı Kredi'nin web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.