Bayrak asan dayı veya as bayrakları dayı ismiyle tanınan Salih Tatlıoğlu, balkonuna Türk Bayrağı astığı fotoğrafıyla viral olmuş ve sosyal medyada Yaşadığı her sevinçte balkonuna Türk Bayrağı asan Salih Tatlıoğlu, EURO 2024’te mücadele eden A Milli Futbol Takımımızı yalnız bırakmadı. Milli yıldızlarımıza sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Salih Tahtalıoğlu, Milli formayla mücadele eden futbolcularımızla hatıra fotoğrafı çekildi. 

AS BAYRAKLARI DAYIDAN MİLLİLERİMİZE ZİYARET

Kavga çıkarmak için her şeyi yapmıştı! Çek futbolcudan küstah sözler Kavga çıkarmak için her şeyi yapmıştı! Çek futbolcudan küstah sözler

EURO 2024’te mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, F grubundan başarılı bir şekilde çıkmayı başardı ve son 16 turuna yükselerek ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Son olarak Çekya ile mücadele eden Milli Takımımız, rakibini 2-1 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Milli forma ile yeşil sahada müthiş bir mücadele veren Millilerimizi ziyaret eden ‘As Bayrakları Dayı’ ismiyle tanınan Salih Tahtalıoğlu, futbolcularımızla hatıra fotoğrafı çekildi.

As Bayraklari Dayi Milli Futbolcularla Bulustu Tisort Detayi Efsane-1TİŞÖRT DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Milli yıldızlarımız İrfan Can Kahveci, Mert Günok, Barış Alper Yılmaz ve Uğurcan Çakır, Salih Tahtalıoğlu’nun bu özel ziyaretinde kendisiyle ilgilendi. Salih Tatlıoğlu’nun Milli yıldızlarımıza ziyaretinde ikonik fotoğrafındaki tişörtü giymesi de dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada da gündem olan bu ziyarette Salih Tahtalıoğlu, Türk Bayrağını açarak Milli futbolcularımızla hatıra fotoğrafı çekildi.