Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcuları ile ilgili paylaşımı tepkilerin odağına yerleşti. Çıkışları ve yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren eski ABB Başkanı Gökçek, bu kez de başarılarıyla Türkiye’ye büyük gururlar yaşatan Filenin Sultanlarını hedef aldı. Gökçek’in eleştiri dolu sert yorumu sosyal medyada tepki topladı. Viral olan paylaşıma binlerce yorum geldi.

Trabzonspor, Ozan Tufan’ı Hull City’den 2 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığını ve 29 yaşındaki futbolcu ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Trabzonspor, Ozan Tufan’ı Hull City’den 2 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığını ve 29 yaşındaki futbolcu ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

Melih Gokcek Filenin Sultanlari Icin Oyle Bir Sey Dedi Ki Tepkiler Cig Gibi Yagdi-1MELİH GÖKÇEK: BEN BUNLARA TÜRK MİLLİ TAKIMI DEMEM

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, siyaset arenasındaki eleştirel yorumlarını zaman zaman spora da taşıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Gökçek, çıkışlarıyla gündemden düşmüyor. Çok konuşulan bir paylaşıma daha imza atan Melih Gökçek bu kez de Filenin Sultanlarını eleştirdi. Filenin Sultanları ile ilgili bir videoyu paylaşan ve sert bir eleştiriye yer veren Gökçek, ‘Saygı duruşu ve milli marşımızla dalga geçen bu kadınlar Türk milletini temsil edemez. Ben bunlara Türk milli takımı demem.’ notunu düştü.

Melih Gokcek Filenin Sultanlari Icin Oyle Bir Sey Dedi Ki Tepkiler Cig Gibi Yagdi-2TEPKİLER ÇIĞ OLUP YAĞDI

Melih Gökçek’in bu sert eleştirisi sosyal medyada viral olurken tepkiler de çığ olup yağdı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Gökçek’e yüklenirken yapılan yorumlardan bazılarında ‘İstiklal Marşı dinlemedin mi hiç? O duyduğun ölüm marşı’ ifadeleri yer aldı. Bazı kullanıcılar da ‘Milli marşımızı bilmiyor adam inanılmaz’, ‘Milli marş nerede?’, ‘Başkanım İstiklal Marşı değil cenaze merasimi ya da saygı duruşu gereken durumlarda çalan marş.’ şeklinde yorumlarda bulundu. Gökçek ise kendisine gelen eleştirilere rağmen paylaşımını kaldırmadı.