Halkbank'tan acil nakit ihtiyacı olanlar için yeni ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Emekli ve asgari ücretliler için özel olarak başlatılan yeni Kredi paketinde hem düşük faizli hem de kefilsiz şartsız 50.000 TL'lik nakit destek ödemesi veriliyor. Halkbank yeni ihtiyaç kredisi kampanyası için başvuru şartları ve başvuru detayları belli oldu. Hemen başvuru yapanlar 5 dakika içinde onaylı acil kredi desteğinden yararlanıyor.

10 Bin, 15 Bin, 20 bin TL Nakit Destek! Acil Paraya İhtiyacı Olan TC Kimlikle Verilecek 10 Bin, 15 Bin, 20 bin TL Nakit Destek! Acil Paraya İhtiyacı Olan TC Kimlikle Verilecek

HALKBANK’TAN ÖZEL YENİ KREDİ FIRSATI

Halkbank emekli ve asgari ücretliye özel yeni Kredi paketi ile yine konuşuluyor. Nakit ihtiyacı olan müşterilerine finansman sağlayan banka, gelir belgesiz kefilsiz şartsız kredi desteği veriyor. Halkbank'ın 50.000 TL'lik yeni Kredi paketi, Hızlı ve kolay bir şekilde hesaplara tanımlanıyor. Halkbank özel kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyenler T.C kimlik kartı ile şubelerden, T.C kimlik numarası ile ise mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından hızlı başvuru yapabiliyor.

Emeklisine Müjde! Hesaplara 25.000 Tl Ödeme Yatacak 2

BELGESİZ KEFİLSİZ 50.000 TL

Yeni Halkbank ihtiyaç kredisi, tamamen gelir belgesiz ve kefilsiz olarak veriliyor. 50.000 TL'lik özel ihtiyaç kredisi kampanyasında 36 aya kadar vade uygulanıyor. Emekliler ve asgari ücretliler bu Kredi kampanyasında avantajlı ve öncelikli oluyor. Başvuru sürecini de hızlandırmak isteyen Halkbank dijital başvuru kanallarını tamamen başvuru yapacak müşterileri için açtığı nokta

3 AY TEK KURUŞ GERİ ÖDEME YOK

Halkbank'ın Yeni özel kredi kampanyasında 36 ay vade ve esnek ödeme planı var. Halkbank'tan kredi kullananlar, 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi kampanyasında 3 ay geri ödemesiz dönem seçeneğini de kullanabiliyor. Böylelikle Halkbank, müşterilerine hem esnek ödeme planı sunmuş oluyor hem de düşük faiz oranı ile nakit destek sağlıyor.

BAŞVURU SÜRECİ VE DEĞERLENDİRME

Halkbank yeni ihtiyaç kredisi paketine başvurular mobil bankacılıktan internet bankacılığından ya da şubelerden yapılabiliyor. Hızlı ve kolay başvuru seçenekleri ile finansman sağlayan kamu Bankası, Sadece 5 dakika içinde incelemeleri tamamlıyor ve onay sürecini başlatıyor. Halkbank acil ihtiyaç kredisi onayı alanlar 10 dakika içinde IBAN numaralarından talep ettikleri Kredi miktarını çekebiliyor.