5 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu ile Dyson muadili dikey süpürge geliyor. Yeni BİM market indirimleri içinde yer alan Bu ürün hem ekonomik fiyatıyla hem de kaliteli olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki BİM market 5 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğu Dyson muadili dikey süpürge fiyatı ne kadar? Heifer Power X Şarjlı Süpürge özellikleri ne?

BİM’DEN DYSON’A RAKİP OLACAK ÜRÜNDE İNDİRİM

BİM Temmuz 2024 aktüel ürünler listesi belli oldu. Yeni indirim kampanyasında birçok ürün dikkat çekiyor ancak özellikle son dönemlerin popüler ürünü olan Dyson muadili dikey süpürge öne çıkıyor. Bu hafta BİM'de çok ekonomik fiyata Heifer Power X Şarjlı Süpürge satışı olacak. Türkiye genelinde bütün BİM marketlere sınırlı sayıda verilecek olan üründen yararlanmak isteyenlerin acele etmesinde fayda var. Çünkü sabah erken saatlerde Bu ürün kapış kapış gidecek.

Dyson Muadili Dikey Supurge Bim Indirimi Yarin 0900Da Basliyor Kacirmayin 2

BİM HEİFER POWER X ŞARJLI SÜPÜRGE FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

BİM Aktüel 5 temmuz kataloğu ile raflara gelecek olan şarjlı süpürgenin fiyatı ve özellikleri de merak ediliyor. BİM'de Heifer Power X Şarjlı Süpürge fiyatı 4.999 TL olarak satışa çıkıyor. Rakiplerine oranla çok ekonomik olan ürün şimdiden yoğun ilgi görüyor.

TOKİ’den Ayda 7000 TL Taksitle 3+1 Ev! Kiradan Kurtaran Fırsat Başladı TOKİ’den Ayda 7000 TL Taksitle 3+1 Ev! Kiradan Kurtaran Fırsat Başladı

Heifer Power X Şarjlı Süpürge, Oldukça geniş özelliklere sahip. Dyson muadili süpürgenin özellikleri şu şekilde:

Ürün Türü Şarjlı Süpürge.

Şarj Süresi 4.5 saat.

Pil Voltajı 25.9 V.

Pil Tipi Li-ion.

Emiş Türü Kuru.

Motor Gücü (En Yüksek) 250 W.

Emiş Gücü (Pa) 23000 Pa.

Diğer Özellikler El Süpürgesi Olarak Kullanılabilen Özel Gövde Emiş Gücü Ayarı Temassız Hazne Boşaltma.

BİM aktüel ürünler kataloğu ile yarın raflara gelecek bu ürünü kaçırmak istemiyorsanız erken saatlerde BİM Markete uğramayı unutmayın. Türkiye genelinde satışa çıkacak olan ürün sınırlı sayıda raflara gelecek.