Aile Terapisti Fatih Reşit Civelekoğlu'nun konuk olarak katıldığı programa gelen bir itiraf ağızları açık bırakmaya yetti. Nur Viral ise duydukları karşısında kendine hakim olamadı.Nur Viral'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor. Programa gelen itiraflar ve canlı yayında yapılan yorumlar adeta izleyenleri şaşkına çeviriyor.

Paris Hilton; İstismara uğradım, çıplak şekilde sürüklendim Paris Hilton; İstismara uğradım, çıplak şekilde sürüklendim

Nur Viralin Programinda Gelen Bir Itiraf Agizlari Acik Birakti-1

NUR VİRAL KENDİNİ TUTAMAYIP GÜLDÜ
Ünlü sunucuya bazı günler uzman isimler eşlik etmeye devam ediyor ve aile ilişkilerini yorumluyorlar. Aile Terapisti Fatih Reşit Civelekoğlu'nun konuk olduğu son bölüme gelen bir itiraf yine programa damga vurmayı başardı.Bir izleyici 'Karım her gece başım ağrıyor diyor. Kadınlar genelde baş ağrısı mı çeker?' Şeklinde bir soru sordu. Nur Viral bu soru karşısında kendini tutamayıp kahkahalara boğulurken Civelekoğlu 'kadının kalbinin kapısı açılmamışsa kalıbının kapısı açılmaz' ifadelerini kullandı.

Nur Viralin Programinda Gelen Bir Itiraf Agizlari Acik Birakti-2

SORULARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Nur Viral bu açıklamanın sonrasında 'Kalıbı nedir?' diye sordu. Civelekoğlu 'bedenini kastediyoruz. Erkekler kalıbın bedeninin kapısını çalıyor. Kalbinin kapısını çalacak' şeklinde yanıt verdi.