Uzun süredir iş adamı Tolga Arman ile ilişki yaşayan yaşayan Demet Şener'in tektaş yüzüğüyle "Kutlama yaptık" demesi kafaları karıştırdı 3. defa nikah masasına oturmaya hazırlandığı düşünülen Şener, yanlış anlaşıldığını ifade ederek "35. ayımızı kutlamıştık, biz gönülden evliyiz" ifadelerini kullandı. 2 çocuğun babası İbrahim Kutluay ile olaylı şekilde ayrılan Demet Şener, bir süredir lojistik sektöründe çalışan Tolga Arman ile aşk yaşamaya devam ediyor. Sevgilisiyle kutlama yaptığı fotoğrafları yayınlayan Şener'in parmağındaki yüzükten ötürü evlilik teklifi aldığı iddia edildi. Kısa sürede gündem olan Şener'den yalanlama gecikmedi.

Demet Senerden Evlilik Haberlerine Jet Yanit-1

KAFA KARIŞTIRAN NOT

Nur Viral'in programında gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı Nur Viral'in programında gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı

Bir süredir tektaş yüzük takan Demet Şener, geçtiğimiz gün Instagram hesabından Arman ile pozlarını paylaşarak "Dün gece bir takım kutlamalar yapıldı tabi ki" notunu düştü. Ünlü ismin parmağındaki yüzükten ötürü evlilik teklifi aldığı düşünülünce hemen yanıt verdi.

Demet Senerden Evlilik Haberlerine Jet Yanit-2

“35. AYIMIZI KUTLADIK”

Yanlış anlaşıldığını ifade eden Şener, yaptığı paylaşımda "O kadar yazılmış ki ben de düzeltme yapmak durumunda kaldım. Evlilik teklifi almadım, sadece 35. ayımızı kutladık. Öyle bir şey olsa I said yes falan yazardım. Beni takip edenler de bilir. Ben bu aylık kutlamaları hep paylaşıyorum. Ayrıca biz gönülden evliyiz hep söylerim" ifadelerini kullandı. 2005-2018 yılları arasında İbrahim Kutluay ile nikah masasına oturan Demet Şener, 2019 yılında iş insanı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuş 2021'de de yollarını ayırmıştı.