Temmuz ayında maaş zamları için geri sayım devam ederken yeni promosyon sözleşmeleri de sürüyor. Bir yandan emekli promosyonları artıyor bir yandan da belediyeler ve bankalar arasında yeni promosyon anlaşmaları sağlıyor diyor. Bu defa güzel haber Merkezefendi Belediyesi'nden geldi. Yapılan yeni promosyon sözleşmesi sonucunda belediye çalışanlarına 36.200 TL promosyon verilmesine karar verildi.

YENİ PROMOSYON ANLAŞMASI YAPILDI

Denizli Merkezefendi Belediyesi, TEB ile promosyon anlaşması için masaya oturdu. Yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkarken Türk Ekonomi Bankası ile anlaşmaya varıldı. Yapılan anlaşma doğrultusunda, belediye personeline ödenecek promosyonlar arttırıldı. Temmuz ayında belediye personeline verilecek yeni promosyon miktarı 36.200 TL olarak belirlendi.

YENİ PROMOSYON DETAYLARI

Merkezefendi Belediyesi ve TEB arasında yapılan yeni promosyon sözleşmesinin detayları da ortaya çıktı nokta ihale usulü yapılan promosyon görüşmelerinde en yüksek teklifi TEB Bankası verdi. Bunun üzerine Merkezefendi Belediyesi de bu banka ile anlaşma sağladı. Yapılan ihaleye göre TEB, belediye çalışanlarına 36.200 TL'lik rekor promosyon ödemesi yapacak. Demin belediye çalışanlarına vereceği promosyon ödemesi, Temmuz ayı sonuna kadar çalışanların IBAN numarasına aktarılacak.

O Emeklilere SIFIR ZAM Şoku! Gelen Zamma Rağmen Maaşlar Değişmedi O Emeklilere SIFIR ZAM Şoku! Gelen Zamma Rağmen Maaşlar Değişmedi

3 YIL GEÇERLİ OLACAK

Merkezefendi Belediyesi ve TEB arasında yapılan promosyon sözleşmesi 3 yıl geçerli olacak nokta sözleşmenin 2024-2025 ve 2026 yıllarını kapsadığı öğrenildi. Ayrıca Belediye çalışanları için TEB Bankası tarafından Kredi kullanımında kolaylık sağlanacak, kredi kartı kullanımı aidatsız olacak ve ücretsiz havale ve EFT gibi avantajlar da sunulacak.