Tolga Sarıtaş Zeynep Mayruk çiftinden düğün kareleri! Olay olan gelin çiçeği Tolga Sarıtaş Zeynep Mayruk çiftinden düğün kareleri! Olay olan gelin çiçeği

Rol aldığı dizilerdeki başarısının yanı sıra tarzıyla da dünya çapında geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Burak Özçivit, geçtiğimiz gün bir davete konuk oldu. Hayranlarıyla sıra sıra fotoğraf çektiren Özçivit'in kadın hayranıyla yaşadığı olay dikkat çekmeyi başardı.

Burak Ozcivit Hayraninin Istegini Geri Cevirdi-1
İSTEĞİ GERİ ÇEVİRİLEN KADIN UZAKLAŞTI

Dünya çapında gerçekleşen açılış ve davetlerde boy gösteren Burak Özçivit, sık sık hayranlarının izdihamıyla karşı karşıya kalıyor. Son olarak bir davette sevenleriyle buluşan Burak Özçivit, bir kadın hayranının ellerini birleştirerek kalp yapma isteğini kibar bir şekilde geri çevirdi. Oyuncu ile fotoğraf çektiren kadın ise talebi reddedilince uzaklaştı. Burak Özçivit'in o anları ise sosyal medyada gündem olmayı başardı. Burak Özçivit'in kadın hayranlarıyla fotoğraf çektirirken ellerini cebinden çıkarmaması da dikkat çeken detaylardan oldu. 2017 yılında meslektaşı Fahriye Evcen ile nikah masasına oturan Burak Özçivit'in Karen ve Kerem adından iki çocuğu bulunuyor.

Burak Ozcivit Hayraninin Istegini Geri Cevirdi-2
BURAK ÖZÇİVİT HAKKINDA
Burak Özçivit  24 Aralık 1984, İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır, Türk oyuncu ve eski mankendir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumuştur. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezun olmuştur. 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçildi. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başladı. Şu anda ise mankenliği bıraktı.