Met Gala'larda giydiği ilginç kıyafetlerle adından sık sık söz ettirmeyi başaran dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry şimdi de defile izlemeye gittiği tarzı ile gündemde kendine yer edindi. Yırtık bir külotlu çorap giyen Katy Perry üzerine ise hiçbir şey giymedi. Görenlerin akıl sır erdiremediği tarzına Katy Perry 'basit ama şık' yorumunu yaptı.39 yaşındaki pop yıldızı Katy Perry, ünlü bir markanın defilesini izlemeye giderken objektiflere yansıdı. Ünlü yıldızın ilginç tarzı kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Katty Perry Defile Izleme Adeta Yari Ciplak Gitti-1
Ayak bileklerine kadar uzanan, yakası açık, büyük, siyah kadife bir palto giyen katy Perry, altına ise yırtık bir külotlu çorap giymeyi tercih etti.Kombinine güneş gözlüğü ve arkaya doğru taranmış saçı ile tamamlayan ünlü şarkıcı adeta görünümüyle herkesi şaşkına çevirdi.

Nihal Candan’dan meslek açıklaması; Avukat olmak istiyorum Nihal Candan’dan meslek açıklaması; Avukat olmak istiyorum

Katty Perry Defile Izleme Adeta Yari Ciplak Gitti-2
Ünlü ismin ilginç tarzına sosyal medyada; 'Hayal kırıklığı', 'Bu nasıl bir kombin', 'Giyinmeyi unutmuş', 'Şaşırdılar artık', 'Çok kötü görünüyor' şeklinde yorumlar yapıldı.Katy Perry ise tarzı hakkında "Birkaç seçeneğim vardı. Çok basit, seksi ve şehvetli olmak istedim. Basit ama şık" ifadeleriyle tanımladı.