Yaşadığı sıkıntılı günleri arkasında bırakan Arda Kural uzun bir aranın ardından sonra Esra Ezmeci'nin programında ortaya çıktı. Arda Kural 'hayatıma yeniden başlamak zorundayım' diyerek yeni mesleğini anlattı. Kariyerine ilk olarak Kral TV'de VJ olarak başlayan, 2000'li yılların başında 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisinde rol alan Arda Kural, 2005-2008 yılları arasında ise 'Ferit Tekin' karakterine hayat verdiği 'Emret Komutanım' dizisi ile akıllarda önemli bir yer edindi.

Uzun Suredir Ortalarda Yoktu Arda Kural Bakin Neler Yapiyor-1“HAYATIMA YENİDEN BAŞLAMAK ZORUNDAYIM”

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel teklif gelince ülkeye geri döndü Halit Ergenç ve Bergüzar Korel teklif gelince ülkeye geri döndü

Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve uzun seneler hastalıkla mücadele eden ünlü oyuncu sıkıntılı günlerini geride bırakmayı başardı. Şimdilerde gözlerden uzak sakin bir yaşam sürdürmeyi tercih eden Kural, Esra Ezmeci'nin YouTube programına konuk olark katıldı. Yaşadığı sıkıntılı günlerini anlatan Kural setlere geri dönmek istemediğini ifade ederek 'hayatıma yeniden başlamak zorundayım' dedi ve yeni mesleğinden bahsetti. Madencilikle ilgilendiğini dile getiren Kural “Çok aslında anlatılacak bir şey değil. Sadece atölyesi var. Bir odam atölye orada değerli taşlar, değersiz taşları ve metali inceliyorum. Madencilik hakkında düşünüyorum. Altın tüccarlığı, elmas tacirliği gibi” ifadelerini kullandı. 

Uzun Suredir Ortalarda Yoktu Arda Kural Bakin Neler Yapiyor-2
SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU
Bunların büyük işler olduğunu dile getiren Arda Kural kendisini 5 yıl sonra yurt dışına elmas ticareti yapıyorken ya da altın tüccarı olmuşken görebileceğini sözlerine ekledi. Kural'ın son hali ise sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü isme 'çok doğru konuşuyor', 'yaşlanmış', 'hâlâ yakışıklı' şeklinde yorumlar yapıldı.