MİLLİ MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye Çekya Milli Maçı

ÇEKYA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye Milli Takımı, EURO 2024'te Çekya ile kritik bir maça çıkıyor. Volkspark Stadı'nda 26 Haziran Çarşamba günü TSİ 22.00'de başlayacak olan bu müsabaka, Türkiye'nin gruplardan çıkma umutlarını belirleyecek önemde.

ÇEKYA TÜRKİYE MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA?

F Grubu'nda oynanacak Çekya - Türkiye maçı, futbolseverler için TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın başlama saati olan 22.00'den itibaren TRT 1'i izleyerek bu heyecana ortak olabilirsiniz.

MİLLİ MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU!

Maçın hakemleri de belli oldu. Romanya Futbol Federasyonu'ndan István Kovács, Çekya - Türkiye maçında düdük çalacak. Kovács'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Vasile Marinescu ve Ovidiu Artene yapacak. Dördüncü hakem ise Norveç Futbol Federasyonu'ndan Espen Eskås olacak. VAR pozisyonunda ise Polonya'dan Tomasz Kwiatkowski görev yapacak.

EURO 2024 F GRUBU PUAN DURUMU

F Grubu'nda şu an için Portekiz lider durumda bulunuyor. Türkiye ise 3 puanla ikinci sırada yer alıyor. Çekya ve Gürcistan ise sırasıyla 1 puanla üçüncü ve dördüncü sıralarda bulunuyorlar. Bu durum, Çekya - Türkiye maçının sonucuna göre değişebilir.

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Türkiye'nin gruptan çıkabilmesi için Çekya maçını kazanması gerekiyor. Beraberlik durumunda ise Portekiz'in Gürcistan'ı yenmesi bekleniyor. Mağlubiyet durumunda ise diğer maçların sonuçlarına bağlı olarak şanslarını sürdürecekler.

SCHİCK VE BARDAKCI MAÇTA YOK!

Rize sahilinde milli maç sevinci yaşandı Rize sahilinde milli maç sevinci yaşandı

Çekya Milli Takımı'nda Patrik Schick, sakatlık sebebiyle Türkiye karşısında forma giyemeyecek durumda. Türkiye'de ise Abdülkerim Bardakçı, Portekiz maçında aldığı sarı kart nedeniyle bu önemli mücadelede takımını temsil edemeyecek.

Bu detaylarla EURO 2024 F Grubu'nda oynanacak Çekya - Türkiye maçı, Türk futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olarak dikkat çekiyor. Maçın tüm ayrıntılarını takip etmek için TSİ 22.00'de TRT 1'i açmayı unutmayın!