Fakat ünlü çift gelen teklifler ardından İstanbul'a dönme kararı aldı. 2009 senesinde kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile dünyaevine giren Bergüzar Korel uzun bir aranın ardından ekranlara dönüş yapmıştı. Bir süredir Londra'da yaşamını sürdüren ünlü çift oğullarının eğitimi için İngiltere'ye yerleşmişti.

Halit Ergenc Ve Berguzar Korel Teklif Gelince Ulkeye Geri Dondu-1

Uzun süredir ortalarda yoktu! Arda Kural bakın neler yapıyor Uzun süredir ortalarda yoktu! Arda Kural bakın neler yapıyor

RADİKAL BİR KARAR İLE ÜLKEYE DÖNÜŞ YAPTILAR

"Bizim ergen bir oğlumuz var artık, Ali 14 yaşında oldu. Çoğu kişi bilir küçüklüğünden beri müziğe büyük bir ilgisi vardı, eğitimini bu yönde almak istiyordu. Onun istediği okullar ve almak istediği eğitim oradaydı. Biz de bu şansı değerlendirmek istedik, güzel de bir okul kazandı. Gidip geliyoruz. Çok özlüyorum ülkemi, köklerimi ve arkadaşlarımı" ifadelerini kullanan Bergüzar Korel ve eşi Ergenç radikal bir karar verdi.

Halit Ergenc Ve Berguzar Korel Teklif Gelince Ulkeye Geri Dondu-2Londra’da aldıkları evi ünlü bir mimarın ellerine teslim eden ikili, bu sene işleri sebebiyle İstanbul’a dönüş yaptı. Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre; çocuklarının okul kayıtlarını da İstanbul’a alan çiftten Bergüzar Korel, BKM’nin Kanal D için hazırlık aşamasında olduğu Annem Ankara dizisiyle imza aşamasında…Son olarak bir otomobil markasının yüzü olan ve reklam filmi için kamera karşısına geçen Halit Ergenç ise Star TV için çekeceği, uzun süredir merakla beklenen Kral Kaybederse” dizisiyle geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.