Ayçiçek yağı indirimi bekleyenler için sevindirici haberi Migros duyurdu. Dev indirim kampanyasına imza atan Migros’ta tüm sıvı yağ çeşitlerinde fiyatlar düştü. Temmuz ayının ilk indirimlerini açıklayan ünlü marketler zincirinde tam yüzde 20 indirim var. Migros’un yeni fırsatları 10 Temmuz’a kadar sürecek. Haberi alanlar ise şimdiden akın akın Migros markete gitmeye başladı. Stoklarla sınırlı indirim fırsatlarını kaçırmak istemeyenler acele etsin. Hem Migros mağazalarında hem de Migros sanal market uygulamasında ürünleri bulabilirsiniz.

MİGROS’TA SIVI YAĞLARA YÜZDE 20 İNDİRİM

Migros, Temmuz ayının ilk indirim kampanyasını sıvı yağ fiyatlarına yaptı. Yüzde 20 indirimli fiyatlarla satış başladı. 10 Temmuz tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında ayçiçek yağı, zeytinyağı, fındık yağı indirimde. İşte yeni indirimli fiyat listesi:

5L Komili Ayçiçek Yağı Pet: 215,16 TL

2L Kristal Sızma Zeytinyağı: 635,96 TL

5 L Çotanak Fındık Yağı: 631,96 TL

TOKİ’den Ayda 7000 TL Taksitle 3+1 Ev! Kiradan Kurtaran Fırsat Başladı TOKİ’den Ayda 7000 TL Taksitle 3+1 Ev! Kiradan Kurtaran Fırsat Başladı

2 L Yudum Ayçiçek Yağı: 119,96 TL

2 L tariş Zeytinyağı: 511,96 TL

Dev indirime giren Migros’ta ayçiçek yağı fiyartları 119,96 TL’den raflarda yerini aldı. Yüzlerce çeşit üründe indirim garantisi sunan Migros, 10 Temmuz’a kadar bu fiyatlara satış yapacak. Ancak Migros indirimli ürünleri stoklarla sınırlı. O nedenle de acele eden indirimleri kapacak.

MİGROS İNDİRİMİNİ YETİŞEN YAKALIYOR

Migros indirim fırsatları bugün başladı ve 10 Temmuz’a kadar devam edecek. Hesaplı ve kaliteli ürünlerini tüketicilere sunan Migros’ta indirimler hem sanal market uygulamasında hem da mağazalarda geçerli. Ucuz ayçiçek yağı fırsatlarını kaçırmamak için siz de acele edin!