Ev sahibi olma hayalleri kuranlar için TOKİ’den yepyeni bir kampanya daha geldi. Sıfır ev fiyatları düştü, ayda 7000 TL taksitle ev sahibi olmak artık mümkün. Peki TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır? TOKİ’den ev alma şartları neler?

Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için TOKİ’nin kampanyaları büyük fırsat oluyor. Sürekli farklı illerde yeni projelere imza atan toplu konut idaresi Başkanlığı yeni projesini duyurdu. TOKİ’nin yeni kampanyası ile 7000 TL aylık taksitlerle 3 + 1 ev sahibi olmak artık mümkün. Peki TOKİ konut projesi başvuru nasıl yapılır? TOKİ konut projesi hangi illerde? Ucuz ev sahibi olmak, aylık kira öder gibi taksitlerle ev almak isteyenler için TOKİ’nin yeni fırsatı haberimizde…

TOKİ KONUT BAŞVURU ŞARTLARI

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için aranan bazı şartlar bulunuyor. Bu şartlardan ilki ise başvuru sahibinin daha önce kendisi eşi ya da velayeti altındaki çocukları adına Türkiye sınırları içinde konut almamış olması.

Ayrıca başvuru sahibi olan kişilerin 18 yaşından büyük olması ve Türkiye cumhuriyeti vatandasi olması da diğer bir şart olarak aranıyor.

Hane halkından sadece bir kişi TOKİ başvurusu yapabiliyor. Çoklu başvurular geçersiz kabul ediliyor.

Ayrıca başvuru sahibinin TOKİ projesinin yapıldığı il sınırları içinde de en az bir yıldan bu yana ikamet ediyor olması ve o ilin nüfusuna kayıtlı olması da aranan başvuru şartları arasında.

20.000 TL’ye Kadar Faizsiz Kredi! Garanti BBVA Şartsız Şurtsuz Veriyor 20.000 TL’ye Kadar Faizsiz Kredi! Garanti BBVA Şartsız Şurtsuz Veriyor

AYDA 7000 TL TAKSİTLE TOKİ’DEN EV ALABİLİRSİNİZ

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara düzenli olarak yeni fırsatlar sunuluyor. TOKİ kampanyaları kapsamında ayda 7000 TL taksitle 3 + 1 daire sahibi olmak mümkün. Ancak verdiğiniz peşinata ve evin bedeline göre taksit miktarı değişiklik gösterebiliyor.

Toki̇’den Ayda 7000 Tl Taksitle 3+1 Ev! Kiradan Kurtaran Fırsat Başladı

TOKİ UCUZ KONUT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TOKİ’den ucuz konu sahibi olmak isteyenler için başvurular çok kolay. Ziraat bankasına gidip katılım bedelini ödedikten sonra başvuru işlemleriniz banka aracılığıyla yapılabiliyor. Ya da e-Devlet üzerinden form doldurarak kendiniz başvuru yapabilirsiniz.

TOKİ KONUT BAŞVURUSU AÇILAN İLLER VE BAŞVURU TARİHLERİ

TOKİ’nin devam eden çok sayıda konut projesi bulunuyor. Şu anda başvurusu açılan iller ve başvuru tarihleri şöyle:

Erzincan: 95 konut son başvuru tarihi 5 Temmuz 2024

Karaman: 218 konut başvuru tarihi 12 Temmuz 2024

Kırıkkale: 79 konut başvuru tarihi 5 Temmuz 2024

Ordu: 254 konut başvuru tarihi 5 Temmuz 2024

Yozgat 141 konut başvuru tarihi 12 Temmuz 2024

TOKİ’nin kısa vadede başvurusu açılacak altı ilde 1063 konut satışı bulunuyor. Başvuru adımlarını takip ederek siz de TOKİ’den ucuz ev sahibi olabilirsiniz.